Behang is terug van weggeweest! 

Van verschillend texturen tot prachtige dessins – de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Maar waarom zou je kiezen voor behang? 

  • Behang is de ideale manier om je woning een nieuwe, warme en sfeervolle uitstraling te geven 
  • Er is onwijs veel keus 
  • Behang gaat (over de lange termijn) langer mee 
  • En het is beter voor de isolatie 

Tsja, nou is er ook zo veel keus dat er een beetje keuzestress ontstaat… daarin helpen wij je graag! 

Wij hebben behang van toonaangevende leveranciers: 

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en interieurstoffen wil Eijffinger de wereld mooier maken. En dat doen ze al 145 jaar. In al die jaren is de nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven.


HookedOnWalls bestaat intussen ruim 10 jaar. Het is een merk van de Arte groep, een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding met België als thuisbasis. Arte werd opgericht in 1981 en heeft intussen wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd wat kwaliteit, technische kennis, service en innovatie betreft


@Walls is specialist op het gebied van wandbekleding. Ook het fotobehang is dus van bekende kwaliteit. Samen met de dealers en interieurprofessionals zorgen zij voor een indrukwekkend interieur.


Boråstapeter is het oudste en verreweg bekendste Zweedse merk voor wandbekleding. Zij bieden klassiek en eigentijds behang voor inspirerende decors. Boråstapeter wilt een rolmodel zijn op de behangmarkt.

Het behang van Boråstapeter is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en patronen. Klassieke patronen, speelse patronen, neutrale patronen, dromerige patronen; voor ieder wat wils. 


Behangservice

Prachtig behang en kleuren uitgezocht maar durf je het niet zelf aan te brengen en/of te schilderen. Wij doen dat graag voor je.

Vraag naar de mogelijkheden: